13.04.2017

Comodo Asunnot Oy tarjoaa kodikkaasti kalustettuja asuntoja väliaikaismajoitustarpeisiin pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Olemme vuonna 2007 perustettu nuorekas ja yksilöllistä palvelua tarjoava majoitusliike. Tarjoamme täysin kalustettuja asuntoja eripituisiin ajanjaksoihin yrityksille, oppilaitoksille, matkailijoille sekä kotitalouksille. Palvelumme on tarkoitettu kaikille niille, jotka arvostavat pidempiaikaisessa majoituksessa kodinomaisuutta, vaivattomuutta ja raikkautta.

Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin www.comodo.fi.

KESÄTYÖ - Kohdevastaava
Haemme nyt Helsinkiin energistä ja aikaansaavaa Kohdevastaavaa

Tehtävänkuva:

Kohdevastavana teet monipuolista ja itsenäistä siivous- ja asiakaspalvelutyötä. Liikut päivittäin eri kohteiden välillä ja huolehdit, että asunnot ovat laadukkaasti siivottuja ja valmiita vastaanottamaan seuraavan majoitusasiakkaan. Huomaat pienetkin puutteet ja tartut härkää sarvista korjataksesi asiat. Omaat myös sisustuksellista silmää ja osaat katsoa asuntoa asiakkaan silmin. Esittelet asuntoja ja luovutat majoittujille avaimia positiivisella asenteella, sujuvasti niin Suomen kuin Englanninkielellä.

Työpäiväsi sisältö koostuu muun muassa seuraavista asioista:

 • Asuntojen siisteydestä vastaaminen
 • Ikkunoiden pesu
 • Tarvittaessa pienet huoltotyöt
 • Asiakkaiden palvelu ja neuvominen käytännönasioissa
 • Asuntonäytöt ja avaintenluovutukset

Työaika:

 • Töitä 15-37,5h/viikossa
 • Arkisin 7-16 välillä, tarvittaessa viikonloppuisin
 • Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu Elokuun loppuun, mahdollisuus osa-aikatöihin myös kesän jälkeen

Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja huolellinen. Päivittäisessä työssäsi olet joustava ja osaat käyttää maalaisjärkeä. Omaat iloisen, positiivisen ja ”kaikki järjestyy” elämänasenteen. Nuppisi kestää myös kiireissä työympäristössä. Olet kerännyt kokemusta alalta ja/tai olet alalle kouluttautunut.

Odotamme sinulta:

 • Joustavaa asennetta ja hyvää päivittäistä tekemisen meininkiä
 • Huolellisuutta ja tarkkuutta
 • Kykyä nähdä asunto asiakkaan silmin
 • Kokemusta & osaamista siivoustyökalujen ja -aineiden käytöstä
 • Ajokorttia

Tarjoamme Sinulle:

 • Vauhdikkaan kesän positiivisessa ja dynaamisessa työyhteisössä
 • Raikkaan ja nuorekkaan brändin
 • Monipuolisen ja tärkeän tehtävänkuvan (arvostamme työpanostasi)
 • Mahdollisuuden osa-aikatöihin (tai työharjoittelupaikkaan) kesän jälkeen

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian tai 28.4.2017 mennessä osoitteeseen: johanna.latvala@comodo.fi ja vakuuta meidät. Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Latvala p. 050-3819393 torstaina 20.4. kello 14–15 ja torstaina 27.4. kello 10–11 välisenä aikana.

Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi.

 

 

 

07.10.2016

Etelä-Haagaan Pajuniityntien varrelle rakennetussa uudiskohteessa on nyt myös kaksi Comodon asuntoa.
Kodikkaasti ja modernisti kalustetut 4 h + k + parveke + sauna, sekä 2 h + parveke tarjoavat asukkaille kodikkaan väliaikaisasunnon.
Talo on rakennettu laadukkaasti. Jokaisessa kerroksessa on mm. oma varattavissa oleva sauna.
Tarvittaessa vuokralla on myös lämmin autohallipaikka.

Lisätietoja alla-olevien linkkien kautta:

Pajuniityntie, 2h+k
Pajuniityntie, 4h+k+s


 

07.07.2015

Asiakastyytyväisyyskysely

Asiakkaiden suusta totuus tulee! Kokosimme 100 viimeisintä asiakaspalautekyselyä ja laskimme niistä keskiarvon 4,56 / 5. Tästä on hyvä laittaa vielä piirun verran paremmaksi. Aurinkoista kesää, toivottaa Comodo Asuntojen tiimi

03.06.2015

Uusi city-kaksio

Kesäkuuksi valmistunut city-kaksio sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Tuomiokirkonkadulla. Tämä vasta remontoitu asunto majoittaa mukavasti kaksi henkilöä ja tarpeen tullen asunnolle voidaan toimittaa myös lisävuode. Asunto on varustettu Unikulman uunituoreilla sängyillä (2x90cm). Asunnon parvekkeelta voit seurata kaupungin vilskettä aamukahvin kera=) Ole nopea ja varaa asunto käyttöösi.

Lisätietoa löydät tästä linkistä: City-kaksio!

Terkuin,

Comodo Asunnot Oy

10.03.2015

Erikoisale 50%

Mannerheimintie 93-taloyhtiön julkisivuremontin takia, Comodo Asuntojen kompakti yksiö nyt reilulla -50% alennuksella. Remontti haittaa asumista päiväsaikaan, mutta muuten asunto on täysin asumiskelpoinen. Remontti kestää lokakuun loppuu asti. Käy tutustumassa kohteeseen osoitteessa http://www.comodo.fi/apartments?id=4027.