Comodo

Comodo Asunnot Oy on keskittynyt tarjoamaan kodikkaasti kalustettuja asuntoja väliaikaismajoitukseen Pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.  Tarjoamme erikokoisia ja -tasoisia asuntoja juuri sinulle sopiville aikajaksoille, helposti ja nopeasti.

Comodo tarkoittaa Italiaksi ”mukavaa” ja erityisesti tätä mukavaa, kodinomaista asumista haluamme tarjota teille. Asuntomme soveltuvat kaikille, jotka arvostavat pidempiaikaisessa majoituksessa kodinomaisuutta, vaivattomuutta ja raikkautta.  Jokaisesta asunnosta löytyy astiastolla ja tarvittavilla ruoanlaittovälineillä varustettu keittiö. Valtaosassa asuntoja on myös pyykinpesukone.  Ole kuin kotonasi, voit asua ja ruokailla sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Businessmatkustaminen / Tutkimustyö

  • Oletko työmatkalla tai onko yrityksellenne tulossa projektityöntekijä? Oletko vierailevana tutkijana yliopistolla ja tarvitset asunnon? Tarjoamme kodinomaista asumista eri puolilla Pääkaupunkiseutua ja Tamperetta. Valitse asunto joka on lähinnä työpaikkaasi tai haluamallasi asuinalueella. Mikäli et löydä sopivaa asuntoa olethan meihin yhteydessä, niin voimme mahdollisuuksien mukaan järjestää sopivan asunnon.
  • Suurimmassa osassa asuntoja on valaistu työpiste. Internetyhteys on saatavilla kaikkiin asuntoihin.
  • Asuntoja voi myös varata tarvittaessa kokoustiloiksi.

Komennusmies

  • Oletko mukana projektihankkeessa tai tarvitsetteko majoitusta useammalle työmiehelle?  Asunnoissamme on mahdollista majoittaa useampi henkilö ja laittaa ruokaa sekä pestä pyykkiä. Tarvitseeko yrityksesi projektin ajaksi useamman asunnon käyttöönne? Olethan yhteydessä niin suunnitellaan teille paras mahdollinen majoitusratkaisu.

Yritys

  • Onko yritykselläsi jatkuva tarve majoittaa työntekijöitä? Haluatteko säästyä vaivalta ja keskittyä ydinliiketoimintaanne? Olettehan yhteydessä ja voimme pohtia sopivaa ratkaisua juuri teidän majoitustarpeisiinne.Sopimusasiakkaille räätälöimme lisäpälveluita tarpeiden mukaan. Haluatteko sopimusasiakkaaksi? Ottakaa yhteyttä Johanna Latvalaan, johanna.latvala@comodo.fi tai 0503819393.

Remonttia paossa

  • Oletko remontoimassa omaa kotiasi tai yllättikö vahinko ja joudut muuttamaan väliaikaisesti pois? Ei hätää, meillä on tarjota sinulle kodinomainen väliaikainen asumisratkaisu. Tarvittaessa saat avaimet asunnolle samana päivänä.

Matkalla

  • Oletko matkailemassa tai turistina kaupungissa?  Haluatko keskittyä nähtävyyksiin omaan tahtiisi ilman aikataulutettuja aamiaishetkiä ja ahdasta hotellihuonetta? Onko teitä useampi henkilö tai perhe ja haluatte viettää aikaa toistenne kanssa sekä säästää asumiskustannuksissa? Asuntomme soveltuvat erinomaisesti lyhyempiinkin majoituksiin (minimi 4 yötä). Kaikki asuntomme sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella tai kävelymatkan päässä keskustan nähtävyyksistä.

Vierailulla

  • Oletko tervehtimässä sukulaisia tai ystäviä mutta et halua rasittaa heitä vaatimalla majoitusta? Onko omaisesi sairaalassa ja haluat olla mahdollisimman lähellä häntä? Väliaikaisessa asunnossa voi majoittua vaikka koko perhe ja tarvittaessa voi pyytää lisävuoteita. Olette lähellä sukulaisia tai ystäviä ja asuminen on tilavampaa sekä edullisempaa kuin hotellissa.

 Comodo majoittaa mukavasti, olet sitten työmatkalla tai komennuksella, remonttia paossa tai matkailijana. Ota yhteyttä!

Kuvahaun tulos haulle facebook icon

Heti vapaat asunnot
Tuomiokirkonkatu, Keskusta Tampere Hinta alkaen 518 €/viikko Laske hinta
Hatanpään Puistokuja Tampere Hinta alkaen 406 €/viikko Laske hinta
Pihlajatie, Meilahti Helsinki Hinta alkaen 350 €/viikko Laske hinta
Papinkatu, Pyynikki Tampere Hinta alkaen 385 €/viikko Laske hinta
NÄYTÄ KAIKKI VAPAAT ASUNNOT (6 kpl)