Kohdevastaava, Comodo Asunnot Oy, Helsinki

KOHDEVASTAAVA HELSINKIIN

Comodo Asunnot Oy tarjoaa kodikkaasti kalustettuja asuntoja väliaikaismajoitukseen Pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Valikoimassamme on tällä hetkellä n. 50 asuntoa Helsingissä ja kymmenkunta asuntoa Tampereella.

Haemme tiimiimme tehokasta ja tarkkaa siivoojaa huolehtimaan asunnoistamme ja niiden siisteydestä Helsingissä. Huolehdit itsenäisesti asuntojen siisteydestä ja viihtyvyydestä ennen uusien asukkaiden saapumista. Tämä sisältää huoneistojen siivouksen, pienimuotoiset huoltotyöt ja korjaustoimenpiteet sekä puuttuvien tavaroiden hankintaa ja tarvittaessa yhteydenpidon huoltoyhtiön suuntaan. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 8 - 16 tai 10 - 18, mutta tarvittaessa myös viikonloppuisin tai iltaisin. Sinulla on aikaisempaa siivouskokemusta ja mahdollisesti siivousalan koulutusta. Siivoustaitojen lisäksi toivomme sinulta tarkkuutta huomata kaikki epäkohdat sekä myös sisustuksellista silmää, jotta huoneisto näyttää mahdollisimman vastaanottavalta ennen uusien asukkaiden saapumista. Olet käsistäsi kätevä ja fyysisesti vahva sekä oma-aloitteisella ja 'Can do' -asenteella varustettu siivousalan ammattilainen. Toivomme sinulta myös itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä ahkeruutta, huolellisuutta ja täsmällisyyttä. Puhut ja kirjoitat suomen kieltä sujuvasti ja sinulla on ajokortti sekä kokemusta autolla ajosta pääkaupunkiseudulla.

Comodo Asunnot tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän, jolla on tärkeä rooli yrityksen toiminnassa ja arvoissa sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan tulotasoon. Kyseessä on vuoden määräaikaisuus.

Tunnistitko itsesi? Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen osoitteeseen: johanna.latvala@comodo.fi

Available apartments

Contact customer service