Comodo Asunnot Oy tarjoaa kodikkaasti kalustettuja asuntoja väliaikaismajoitustarpeisiin pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Olemme vuonna 2007 perustettu nuorekas ja yksilöllistä palvelua tarjoava majoitusliike. Tarjoamme täysin kalustettuja asuntoja eripituisiin ajanjaksoihin yrityksille, oppilaitoksille, matkailijoille sekä kotitalouksille. Palvelumme on tarkoitettu kaikille niille, jotka arvostavat pidempiaikaisessa majoituksessa kodinomaisuutta, vaivattomuutta ja raikkautta.

Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin www.comodo.fi

Customer Service Specialist

Etsimme nyt Comodo Asunnoille Helsinkiin hyvällä asenteella ja loistavilla organisointitaidoilla varustettua asiakaspalvelun ammattilaista

Tehtävänkuva:
Customer Service Specialistin tehtävänkuva on monipuolinen ja vaihteleva. Päivittäisessä työssäsi tulet vastaamaan muun muassa Comodon asiakaspalvelusta ja sen korkeasta laadusta, erilaisten yhteistyökumppaneiden palveluiden koordinoinnista, laskutuksesta ja erilaisten projektien läpiviennistä. Olet myös tärkeässä roolissa myyntiliidien tunnistamisessa ja niiden jalostamisessa. Työssäsi asiakas on aina nro 1. Pienessä ja pippurisessa organisaatiossa pääset tekemään niin ISOA roolia kun vain haluat ja pystyt. Työsi tuloksista vastaat suoraan Comodon Toimitusjohtajalle, joka toimii myös esimiehenäsi. Työn mallikas suorittaminen vaatii ajokorttia ja aika ajoin matkustamista Suur-Helsingin alueella.

Päivittäisessä työssäsi olet hyvin oma-aloitteinen, joustava ja omaat hyvän huumorintajun. Olet kaikin puolin huikea ongelmanratkaisija. Osaat priorisoida asioita ja teet aloittamasi työt aina loppuun saakka. Omaat loistavat organisointitaidot ja olet kaikissa tekemisissäsi tehokas. Osaat toimia myös kiireen keskellä niin ettei sipuli leviä. Pidät kiireenkin keskellä ajatukset kasassa ja viet asioita järjestelmällisesti eteenpäin.

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä vähintään 2-5 vuotta ja näyttöjä myös niissä onnistumisesta
 • Aitoa yrittäjähenkisyyttä ja sitoutumista Comodon toimintaan ja arvoihin
 • Loistavaa asennetta, pelisilmää ja tunneälyä päivittäisessä tekemisessä
 • Rohkeaa ja ennakkoluulotonta heittäytymiskykyä uusien asioiden edessä
 • Vahvaa englannin kielen taitoa

Tarjoamme Sinulle:

 • Käytännönläheisen position kasvuyrityksessä & raikkaan ja nuorekkaan brändin
 • Mahdollisuuden vaikuttaa tehtävänkuvan sisältöön ja sen monipuolisuuteen
 • Positiivisen ja dynaamisen työyhteisön
 • Monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan, jossa tarvitsemme sinua
 • Kilpailukykyisen palkkauksen + muut edut (kiinteä + Q-bonukset)
 • Vakituisen työsuhteen

Lisäksi arvostamme:

 • Kaikkien SOME-kanavien ymmärtämistä ja aitoa paloa digitaalisuuteen

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 19.2.2017 mennessä osoitteeseen: marjukka@helmitehdas.fi ja vakuuta meidät. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka Nieminen +358 50 566 5612 tai marjukka@helmitehdas.fi.

Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan talven-kevään 2017 aikana.

 

 

Available apartments

Contact customer service