Olemme saaneet alkuvuodesta useita uusia asuntoja jo ennestään laajaan asuntovalikoimaan. Osakas Nellie Nyberg valitsee Comodolle laadukkaimmat asunnot, jotka sopivat väliaikaiseen majoitukseen. Miten valitset asunnot, Nellie? 

Asuntojen valinnassa sijainti ja neliöiden tehokkuus ratkaisevat.

– Valitsen meille vuokrattavaksi uusia ja hyväkuntoisia huoneistoja, joiden neliöt on tehokkaasti käytetty. Myös sijainti on tärkeä. Haluamme, että asuntomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä, Nellie kertoo.

Kun asuntosijoittajat haluavat vuokrata asuntojansa Comodolle, soittavat he yleensä ensin kertoakseen kohteistaan. Jos asunto kuulostaa sopivalta Comodolle, käy Nellie tutustumassa niihin. Yksityiskohdille uskollisena hän käy tutkii huolellisesti verhotangot, valaisimet, kodinkoneet ja kylpyhuoneen kalusteet. Hän mittaa valmiiksi huonekaluille paikat.

– Läpiajateltu sisustusprosessimme takaa sen, että kaikissa Comodon asunnoissa huomioidaan samat kokonaisuudet ja yksityiskohdat, Nellie kertoo. 

Yksityiskohdista syntyykin se hyvä laatu, josta Comodo tunnetaan.

Kun tyhjä asunto on päätetty ottaa valikoimaan, Nellie varmistaa, että asunto on siisti, netti toimii ja sähkö kulkee. Sitten hän sisustaa sen muiden comodolaisten kanssa kodinomaisesti ja raikkaasti.

Comodolla on laaja valikoima asuntoja yksiöistä kolmioihin

Löydät laajan valikoiman kalustettuja asuntojamme Helsingissä ja Tampereella. Jos et löydä sopivaa asuntoa, kerro meille, mitä etsit yhteydenottolomakkeella ja olemme sinuun pian yhteydessä.