Miten toimia, kun kotona sattuu yllättävä vesivahinko?

Vesivahinko on aina harmillinen ja arjen mullistava tapahtuma. Kun äkillinen ja odottamaton tapahtuma pakottaa muuttamaan pois omasta kodista korjausremontin ajaksi, on luonnollinen ensireaktio hämmennys ja huoli.

Me Comodolla ymmärrämme tämän. Olemme päivittäin asiakkaidemme tukena ja olkapäänä väliaikaisen asumisen järjestämisessä. Meille on ensiarvoisen tärkeätä tarjota väliaikaisia asuntoratkaisuja, nopeudesta ja  yksilöllisyydestä tinkimättä.

Tämän lisäksi prioriteettimme on tarjota asiakkaalle raikas ja mukava väliaikainen koti, ei ainoastaan sijaisasuntoa.

Miten minun tulisi toimia, jos en voi asua omassa kodissani korjausremontin aikana?

Me Comodolla teemme yhteistyötä Suomen suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten tarjoamamme väliaikainen koti voidaan järjestää minkä tahansa alla olevan vakuutusyhtiön kautta. 

Oli sitten kyseessä tulipalo tai vesivahinko, alla näet eri vakuutusyhtiöiden toimintaohjeita:

IF

OP-Pohjola

Fennia

Lähitapiola

Turva

Pohjantähti

POP Vakuutus

Kuinka Comodo auttaa ja mitä voit meiltä odottaa?

Kun tiedät milloin oman kodin korjausremontti alkaa ja sijaisasunnon tarve on varmistunut, kannattaa aloittaa sijaisasunnon haku vakuutusyhtiösi ohjeiden mukaisesti. 

Ottamalla yhteyttä meihin, selvitämme tarpeesi ja toiveesi, tarjoamme sopivia vaihtoehtoja ja varaamme sinulle mieleisesi kodin. Oli tarve sitten kotoisalle yksiölle tai viihtyisälle perheasunnolle, olemme rinnallasi koko matkan.

Muuttaessasi laadukkaaseen ja raikkaaseen Comodo asuntoon, tiedät kaiken olevan valmiina – riittää että tuot mukanasi henkilökohtaiset tavarat. 

Comodo-kodista löytyy mm.

  • korkealaatuiset sängyt – Finlaysonin liinavaatteet valmiiksi sänkyihin pedattuina
  • laadukkaat kalusteet elämiseen – tarvittaessa myös etätyöskentelyyn
  • Olennaiset kodinkoneet – mm. pyykinpesukone, mikro, kahvi- ja vedenkeitin
  • keittiötarvikkeet ruoanlaittoon ja riittävästi astioita
  • pimentävät verhot – antamaan levolliset yöunet
  • nettiyhteys
  • tarvittaessa toimitamme asunnolle myös lapsiperheen tavarat) – mm. pinnasänky, syöttötuoli ja potta.

Yksityiskohdat tekevät meistä Comodon. Haluamme, että muuttaessasi kauppareissu ei ole ensimmäisenä to do -listallasi. Siksi väliaikaisissa kodeissamme on sopiva määrä pyyhkeitä, siivousvälineitä, nestesaippuaa ja wc-paperia, jotta pääset jouhevasti uuteen alkuun.

Panostamme myös laatuun, joten asuntojemme kalusteet ja materiaalit ovat huolella valikoituja sekä kotimaisia. 

Vinkki! Halutessasi arkeen pientä extraa, voit hyödyntää tarjoamiamme lisäpalveluja, kuten väli- tai loppusiivousta!

Väliaikaisen kodin sijainti

Sijaisasunnon sijainnin kriteerinä on yleensä oman kodin läheisyys.
Oman kodin lähiympäristö on usein tärkeä sijaisasunnon kriteeri, koska työpaikat, lasten koulut, kaverit ja harrastukset muodostavat arkemme tietyllä alueella. Pyrimmekin löytämään asiakkaillemme asunnon mahdollisimman läheltä kotia tai tuttuja alueita. 

Vinkki! Jos oma arki ei ole sidoksissa tiettyyn sijaintiin, voi väliaikainen koti olla kiinnostava mahdollisuus kokeilla aivan uudenlaisia asumisen kuvioita. Oletko haaveillut Munkkiniemen merellisestä tunnelmasta tai Punavuoren rennosta ja aktiivisesta elämänmenosta? Voisiko tämä olla tilaisuus kokeilla asumista täysin uudessa paikassa?

Arvoista käytännöiksi – Comodon tapa toimia 

Ihmisläheisyys, reagointinopeus, joustavuus ja asiakaslähtöinen palvelu ovat toimintamme kulmakiviä. Miten nämä sitten näkyvät käytännössä? Tiivistimme alle tekijät, joihin tekemisemme pohjautuu.

Yksilöllinen asiakaspalvelu

Voimme ylpeinä kertoa, että tiimimme koostuu mitä omistautuneimmista ja osaavimmista asiakaspalvelijoista! Tämä näkyy asiakkaillemme joustavina ratkaisuina, yksilöllisenä palveluna ja aitona välittämisenä. Huomioimme asiakkaidemme tarpeet ja toiveet sekä vastaamme herääviin kysymyksiin – ennen asumista ja asumisen aikana. Meitä voit lähestyä aina, oli kyseessä sitten taloyhtiön saunavuorojen varaus tai pyykinpesukoneen käyttöohjeet.

Nopeus ja reagointikyky

Vesivahinko yllättää ja ravistelee rutiineja, mutta samalla arjen pyöritys jatkuu ennallaan. Silloin on tärkeää, että väliaikainen koti järjestyy nopeasti – jopa saman päivän aikana. Pyrimmekin reagoimaan kaikkiin pyyntöihin mahdollisimman nopealla aikataululla!

Joustavuus

Comodon tarjoamat väliaikaiset kodit ovat käytössäsi tarvitsemasi ajan. Sopimus voi olla määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva, jolloin asuntoa ei varata muille, ennenkuin oman kodin remontti on valmis. 

Suurimpaan osaan asunnoistamme myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita! Lemmikkieläimistä perimme lisämaksun, jonka korvauksesta voit tiedustella omalta vakuutusyhtiöltäsi. 

Ratkaisukeskeisyys

Toimintamme peruspilareita ovat aito kohtaaminen ja kuuntelu, ja asiakkaan tyytyväisyys on kaiken tekemisen lähtökohta. Jos sinulla on olemassa tarve, pyrimme aina löytämään siihen mahdollisimman hyvän ratkaisun.

Jos emme löydä sinulle oikeankokoista asuntoa sopivalta sijainnilta, autamme luomaan toimivat asumisen puitteet pienempään asuntoon. Kauttamme järjestyy helposti esimerkiksi lisäsängyn toimitus tai pöytä etätyöskentelyyn. Jos taas et pääse noutamaan asunnon avaimia aukioloaikanamme, järjestämme avaimet sinulle noudettavaksi esimerkiksi R-kioskilta. 

Kaikkiin sopimuksiimme sisältyy sähkö, vesi ja netti, jotta sinun ei tarvitse huolehtia uusien sopimusten solmimisesta ja pääset muuttamaan uuteen kotiin vaivattomasti. Pyrimme järjestämään asiakkaillemme tarvittaessa myös autopaikan. Autopaikka on tyypillisesti lisämaksullinen, joten tarkistathan korvattavuuden vakuutusyhtiöltäsi.

Olemme apunasi - ota meihin yhteyttä

Mitä asiakkaamme kertovat?

Hyvä asiakaskokemus on toimintamme a ja o, ja sen puolesta teemme töitä joka päivä – ahkerasti ja iloisella mielellä.

Tässä palautteita asiakkailtamme:

"Lämmin kiitos ystävällisestä asiakaspalvelusta ja sujuvasta asumisjärjestelystä! :-)"
Veera Lanamäki
Helsingin Vilhonvuorenkujan sijaisasunto

"Palvelu oli hyvää ja sain aina tarvittaessa vastauksen nopeasti. Hienoa, että asunto järjestyi lyhyellä varoitusajalla."
Satu Peltonen
Espoon Vallikallionkujan väliaikaisasunto

"Comodon työntekijälle tuntui olevan sydämen asia, että perheellemme löytyi meille sopiva asunto."
Nimetön palaute
Helsingin Pursimiehenkadun sijaisasunto


"Halusin vastata kaikki kolme - ystävällisyys, reagointinopeus ja ylitse kaiken - helppous! Se onkin kaikkein tärkeintä kun joutuu muuttamaan stressin alla ja kaikki on epävarmaa - olemme todella kiitollisia, ettö Comodo soi meille mielenrauhaa tämän prosessin ajaksi!"
Hanna Kankkunen
Helsingin Kolmannen Linjan sijaisasunto

"Vastaavista tiedossa olevistani palveluista teillä oli parhaat ja selkeämmät nettisivut, sekä nopein palvelu. Kaikki tarpeellinen hoitui helposti ja nopeasti. Asuntokin vastasi tarvetta ja kuvausta. (Sitä ehdotettiin meille)."
Juha-Matti Lehtimäki
Helsingin Tilkankadun väliaikaisasunto

Voimmeko auttaa?

Jos kotonasi on sattunut vesivahinko, olemme mielellämme tukenasi. 
Autamme sinua löytämään sopivan ja ennen kaikkea mukavan väliaikaisen kodin.
Voit myös tutustua vapaina oleviin asuntoihimme täältä.

Olethan yhteydessä, autamme mielellämme!

info@comodo.fi
puh. 010 470 4380

Tai lähetä meille yhteydenottopyyntö