Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Comodo Asunnot Oy:lle on tärkeää, että asuntoja huolletaan ja ylläpidetään rakkaudella. Laatu tulee merkityksellisestä tekemisestä, yksityiskohdista huolehtimisesta ja siitä että aidosti välitämme mitä ja miten asioita teemme. Mikä on sen kodikkaampaa kuin tulla hyvin siivottuun, puhtaaseen ja raikkaaseen väliaikaiseen kotiin. Mutta mitä puhtaus edellyttää? Puhtaus on itsestään selvä asia, vai onko? Näitä kysymyksiä Comodo Asuntojen Toimitusjohtaja Johanna Latvala pohti ottaessaan yhteyttä Mia Holmlund-Laitiseen, joka Mia Clean siivousfirmansa ohessa on intohimoinen siivouskoutsi.

Pyysimme suoraan Siivouskoutsi Miaa kertomaan asiasta enemmän.

Mitä siivouskoutsi tekee?

Siivouskoutsi pyydetään avuksi, kun halutaan varmistua siivoustyön ammattimaisesta ja korkealaatuisesta toteutuksesta. Suunnittelen asiakkaalle siivousprosessin alusta loppuun ja koulutan henkilökunnan laadukkaaseen käytännön tekemiseen.

Mitä Siivoukoutsin koulutus sisältää?

Kaikki lähtee asiakkaan tilanteen kartoittamisesta. Kun tunnen asiakkaan tavat ja toiveet, osaan rakentaa räätälöidyn ratkaisun asiakkaan tarpeeseen. Koulutuksen pohjana on moderni siivoustekniikka, jota olen vuosien yrittäjyyden aikana käytännön työssä hionut. Koulutuksessa korostuu hygienia, ergonomia ja ammattimaisuus. Harjoittelemme sekä siivouksen teoriaa, että käytännön työtä.

Miksi oikea siivoustekniikka on niin tärkeää?

Oikealla tekniikalla varmistetaan siivouksen laatu, ergonomia ja tehokkuus. Käytännön työssä korostuu esimerkiksi siivousjärjestys, pesuaine- ja välinevalinnat. Puhun mielelläni tietoisesta siivouksesta, jossa ymmärretään siivouksen lainalaisuuksia ja osataan toimia vaihtelevissa tilanteissa.

Siivouskoutsi ja Comodo, miten yhteistyö sujuu?

Erinomaisesti! Comodo on kumppani, jonka kanssa työskentely on sujuvaa. Comodolle on tärkeää kouluttaa henkilökuntaa sekä ylläpitää opittuja tekniikoita. Comodo on tässä asiassa esimerkillinen: kun työntekijöille luodaan hyvät edellytykset toimia, annetaan mahdollisuus onnistua!

Jos haluat tiedustella lisää rakkaudella huolletuista asunnoistamme ja pyytää tarjouksen, se onnistuu parhaiten tästä

Majoitu mukavasti!