Arvoista se alkaa

koffarifiilis 73 preview

Ihmisläheisyys

Meillä on aikaa kahvitella ja vaihtaa kuulumiset. Olemme empaattisia. Arvostamme toisiamme ja kaikkia yhteistyökumppaneitamme. Meillä ihmiset ovat ihmisiä, ei resursseja.

Pursimiehenkatu 16 4 3

Laadukkuus

Panostamme palvelussamme ja asunnoissamme yksityiskohtiin. Asunnoissamme on aina tarvittava määrä laseja, kaapissa varaparisto palohälyttimeen ja verhot pimentävät keskikesälläkin.

9Y6A4769

Aitous

Nauramme itsellemme. Emme puhu pahaa kenestäkään. Kunnioitamme asiakkaitamme ja itseämme. Olemme aina rehellisiä. Meillä tunteet saavat näkyä ja kuulua!

koffarifiilis 42

Merkityksellisyys

Annamme turvan perheelle, jonka oma koti on tuhoutunut vesivahingossa. Annamme Suomeen töihin muuttavalle ihmiselle kotoisan ja tervetulleen tunteen. Rakastamme työtämme ja siinä näkyy ilo!

comodo cares coronavirus

Elinikäinen oppiminen

Kaikkeen löytyy aina ratkaisu. Jos emme osaa jotain, opettelemme sen. Jokainen comodolainen käy koulutuksissa ja haluaa kehittyä. Kehitämme toimintatapojamme. Annamme ja pyydämme palautetta.

Comodo 1248

Entäs sitten?

Arvot ohjaavat kaikkea, mitä teemme. Ne luovat iloisen ja ahkeran Comodo-hengen.


Tarinamme

Ätshii! Taas yskä ja nuha.

Johanna Latvala matkusti usein työssään ja vietti paljon aikaa hotellien voimakkaasti ilmastoiduissa huoneissa. Vahvoilla kemikaaleilla valkaistut lakanat kutittivat Johannan ihoa. Pidemmillä reissuilla hänestä olisi myös ollut mukava laittaa itse ruokaa.

Jos saisin olla työmatkallakin kuin kotona? Laittaa ruokaa keittiössä ja olla lähellä paikallista menoa? Jos mahtuisin joogaamaan lattialla ja pesemään urheiluvaatteeni samantien?

Työmatkailukin voisi olla kotoisaa, Johanna pohti. Ideasta innostuneena hän antoi oman kotinsa väliaikaisesti vuokralle kalustettua asuntoa etsivälle yliopiston tutkijalle. Muutama kuukausi myöhemmin tammikuussa 2007 Johanna perusti Comodo Asunnot visionaan tarjota yhtä mukavia asumiskokemuksia yhä useammille väliaikaista kotia kaipaaville.

Nyt me Comodo Asunnot tarjoamme yli sata raikkaasti ja kotoisasti sisustettuja kalustettua asuntoa vuokralle pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

Avoimet työpaikat

Haemme tiimiimme ihmisiä, jotka jakavat kanssamme arvomme sekä intomme asuntoihin ja asiakaspalveluun.

Voit lähettää avoimen hakemuksen johanna@comodo.fi.