Comodon kalustetussa asunnossa viihdyt

comodo asunnot merkki pieni tyhja tila transparent bg

Comodon kalustetut asunnot ovat viihtyisiä

Valitsemme asuntomme harkitusti. Olemme miettineet jokaisen yksityiskohdan, jotta sinulla olisi mukava olla. Asunnoissa on tauluja seinillä, värimaailma on kodikas ja kalusteet ovat laadukkaita.

comodo asunnot merkki pieni tyhja tila transparent bg

Sinulla on tilaa elää

Sinun ei tarvitse syödä, tehdä töitä, nukkua ja katsoa telkkaria sängyllä. Saat toki jos haluat. Voit olla kuin kotonasi.

comodo asunnot merkki pieni tyhja tila transparent bg

Tutustut paikalliseen elämään

Asuntomme sijaitsevat myös hyvien kulkuyhteyksien varrella ja palveluiden lähellä – paikalliselämän keskellä.

comodo asunnot merkki pieni tyhja tila transparent bg

Asuntomme ovat hyvin varusteltuja

Juomalaseja on sopiva määrä ja pannussa on hyvä paistipinta. Voit heittää urheiluvaatteet pesukoneeseen heti juoksulenkin jälkeen, sillä lähes kaikissa asunnoissamme on pyykinpesukone.

comodo asunnot merkki pieni tyhja tila transparent bg

Asuntomme ovat raikkaita

Tykkäämmehän siivota perusteellisesti! Kaikki työntekijät ovat siivouksen ammattilaisia. Meillä on ihan oma siivouskoulutuskin.

comodo asunnot merkki pieni tyhja tila transparent bg

Asiantuntemusta jo vuodesta 2007

Olemme antaneet väliaikaisen kodin tuhansille tyytyväisille asiakkaille jo yli kymmenen vuoden ajan. 


Asukkaille

Kun tarvitset laadukkaan ja raikkaan kalustetun asunnon useaksi kuukaudeksi tai lyhyemmäksi ajaksi, saat sen meiltä joustavasti ja vaivattomasti.

Löydät valikoimastamme lähes sata kodikkaasti kalustettua asuntoa pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta. 

Meille on tärkeää, että viihdyt asunnossasi ja voit hoitaa kaikki asuntoon liittyvät asiat mutkattomasti. Pidämme sen mielessämme aina kun sisustamme, siivoamme, kun soitat meille ja kun toivot jotain pientä ekstraa.

Yksityiskohdat tekevät meistä Comodon. Tiesitkö muuten, että nimemme tarkoittaa italiaksi mukavaa? Tanskalaiset sanoisivat, että onpas hyggeä. Me sanomme, että mukava tavata sinut ja toivotamme mukavia yöpymisiä!

 

Yrityskumppaneille

Yritysasiakkaanamme voit unohtaa säädön. Yhteistyö kanssamme on joustavaa ja voit luottaa siihen, että asiat järjestyvät.

Asuntomme ovat kalustettuja ja hyvin varusteltuja, eikä sinun tarvitse vaivata päätäsi huonekalujen hankkimisesta. Lisäksi laaja valikoima lisäpalveluitamme tuo asumiseen pientä ekstraa. 

Palvelusopimuksemme ovat joustavia. Näet netissä asuntojen reaaliaikaisen saatavuuden ja varauksen tekeminen on helppoa. Mikäli et löydä sopivaa asuntoa, kerro meille toiveesi ja teemme parhaamme toteuttaaksemme sen. 

 

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu!