Koti kaukana kotoa

Joskus elämä ja varsinkin työelämä kuljettaa kauaksi kotoa, mutta asuminen voi silti tuntua kodikkaalta. Me teemme asumisesta sujuvaa ja mutkatonta. Varaamisesta aina käytännönjärjestelyihin sekä vaikka lentokenttäkuljetuksiin, me hoidamme ja opastamme. Luomme 5-tähden asiakaskokemusta ja kodinomaista mutkatonta asumista.

Viihtyvyyttä ja helppoutta asumiseen

Muutatko Helsinkiin töihin tai saapuuko ulkomaalainen työkaverisi komennukselle Suomeen? Kun tarvitset väliaikaisen kodin pääkaupunkiseudulta tai Tampereelta, me Comodolla autamme ilolla ja ammattitaidolla!

Ruoanlaitto, pyykinpesu ja muut arjen askareet sujuvat mukavasti hyvin varustelluissa asunnoissamme. Voit viihtyä kuin kotonasi! Löydät asunnoistamme kaiken tarpeellisen silitysraudasta valkosipulinpuristimeen. Hyvän varustelutasonsa ansiosta asuntomme ovatkin mitä mainioin vaihtoehto hotellimajoitukselle tai kalustamattoman asunnon vuokraamiselle. Valitsemme sopimusmalleistamme teille parhaiten sopivan vaihtoehdon, eikä sinun tarvitse sitoutua pitkiin sopimuksiin.

Henkilökohtainen ja asiantunteva palvelumme takaa toiveidenne huomioimisen ja juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun. Tarjoamme yritysasiakkaillemme kattavan valikoiman eri palveluita, lentokenttäkuljetuksista jääkaapin täyttöön ja siivouspalveluihin.

PALVELUIDEMME TARJOAMA HYÖTY YRITYKSELLENNE:

  • Viihtyisä asumismuoto: asunnoissamme voi olla kuin kotonaan työmatkoillakin.

  • Varaaminen on sujuvaa ja mutkatonta: me hoidamme käytännönjärjestelyt asumaan tulevan henkilön kanssa.

  • Yritykselle ei koidu turhia kuluja omistusasunnoista, vaan saatte asunnon käyttöönne silloin kun se on tarpeellista.

  • Valittavananne on monipuolisesti lisäpalveluita.

  • Palvelu on henkilökohtaista ja asiantuntevaa alusta loppuun saakka.