Kun Valmetin intialaiset työntekijät saapuivat töihin Tampereelle, hämmästelivät he asuntojensa laadukasta ja raikasta sisustusta. Outi Meroma, Valmetin Tampereen toimipisteen assistentti, etsii jatkuvasti yrityksen työntekijöille laadukkaita väliaikaismajoituksia.

Puolitoista vuotta sitten Outi Meromaa stressasi. Intiasta oli tulossa muutaman viikon päästä useita projektityöntekijöitä kolmeksi kuukaudeksi. Samaan aikaan ulkomailta oli muuttamassa Tampereelle muutama työntekijä. Eikä kenelläkään heistä ollut vielä asuntoa. Tuskastuneena Outi googlasi “kalustetut asunnot Tampere”.

– Löysin Comodon, lähetin viestin ja sain heti apua! Sen jälkeen comodolaiset huolehtivat kaikesta, eikä minun tarvinnut vaivata päätäni asumiseen liittyvissä käytännön asioissa.  

Nykyään Outi ottaa aina ensin yhteyttä Comodoon etsiessään majoitusta. Hän tarvitsee usein väliaikaisia kalustettuja vuokra-asuntoja myös muualta Suomesta tuleville työntekijöille.

– Yhteistyö Comodon kanssa on helppoa ja joustavaa. Saan aina nopean ja ystävällisen vastauksen. Hyvän palvelun lisäksi minulle on tärkeää, että asunnot ovat laadukkaita ja työntekijämme viihtyvät niissä.

Ulkomaalaiset haluavat asua lähellä toisiaan

Valmetin intialaiset työntekijät muuttivat lähelle toisiaan Tampereen keskustassa.

– Intialaisille kollegoille on tärkeää asua lähekkäin, sillä he näkevät toisiaan paljon vapaa-ajalla. He käyvät lähellä sijaitsevissa etnisissä ruokakaupoissa ostamassa tuttuja raaka-aineita. Keskustasta he pääsevät myös kätevästi yhdellä bussilla toimistollemme.

Monet Valmetin työntekijät ovat olleet positiivisesti yllättyneitä heidän väliaikaisen kotinsa laadukkaasta sisustuksesta ja monipuolisesta varustetasosta.

Yritysasiakas – soita meille ja sovitaan yhteistyöstä!

Kun yrityksesi työtekijät tarvitsevat kalustettuja väliaikaisasuntoja, soita meille +358 10 470 4380 tai lähetä sähköposti info@comodo.fi. Sopimusasiakkaana voit maksaa majoitukset myös kätevästi laskulla.